Djurens Himmel

Butiker Djurtillbehör

Bole har ett brett sortiment för att göra lantlivet enklare. Allt från stängsel till vattenförsörjning till hästprodukter och höns. Vi har även arbetskläder, verktyg och andra produkter som våra kunder som bor på landet eller på en gård behöver.


Doggie säljer moderiktiga produkter för hund och en del för katt. Vi har ett stort utbud med hundkläder, selar, halsband & koppel, bäddar m.m.


FirstVets veterinärer träffar du från en plats där ditt djur känner sig tryggt. För de allra flesta djurägare räcker ett samtal med FirstVet för att få den hjälp som behövs. Och som grädde på nosen – veterinärbesöken är dessutom gratis med alla djurförsäkringar.


   

Foderboxen säljer fryst färskfoder till hund med leverans i egna bilar.


Horze är Sveriges största ridsportbutik på nätet med över 100 välkända varumärken i sortimentet.


Kattkompaniet är butiken för dig som älskar allt med katter. Vår målsättning är att erbjuda dig en levande och spännande plats där du kan hitta allt du behöver för din katt. Vår ambition är att överraska och väcka våra kunder genom att ständigt erbjuda produkter som är nya, unika och aktuella. Sortimentet är noggrant utvalt för att täcka det mesta och vi har en tanke bakom varje produkt.


Supercat Sweden säljer produkter för katt och kattägare med personlig stil och kvalité! Vi har ett brett sortiment med inspirerande kattprodukter i många olika prisklasser och kategorier!


VetZoo är butiken där du hittar allt till ditt husdjur, t.o.m. veterinärfoder. När du väljer hemleverans från oss behöver du inte vara hemma för att ta emot paketet, vi ställer det utanför din dörr. Du behöver helt enkelt aldrig släpa tunga fodersäckar igen.


Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.