Djurens Himmel

Familj 17


   
Hjärta
   
 

Min älskade lilla råtta

Zelda

29/1 2000 - 27/4 2001

 
 
Zelda
 

Du var så fin, du hade vacker färg och dina ögon var så vackra. Du var alltid så busig, och väldigt smart, öppnade burdörren hur enkelt som helst. Sprang runt och tog lite godis här och var, bland annat chokladbananer som du gillade så mycket.

Du var så rolig. Du blev lite över ett år gammal, då du plötsligt blev sjuk på mindre än en vecka. Jag ville inte låta dig lida, så du fick somna in, du var ändå pigg och ville kämpa in i det sista, men det skulle bara blivit värre för dig.

Du såg på mig och du såg lugn ut när du var på väg att somna. Därför vet jag att jag gjorde det rätta för dig. Men du finns för alltid med mig i mitt hjärta. För mig är du den vackraste råttan i världen.

Jag glömmer dig aldrig Zelda. Min älskade... Din syster Sephrenia lever kvar här hos mig, hon och dina andra kamrater saknar dig oerhört mycket också.

Men nu får du ha det skönt, äta godis och busa i all evighet. Hoppas vi ses igen en dag.

Jag älskar dig för evigt min vackra Zelda.

Din Victoria


   
Hjärta
   
 

Roddy II

22 September 1994 - 2 April 2000

 
 
Roddy II
 

Roddy II, min lilla kanintjej.

Du var grå och söt och alltid glad och älskade att hoppa över hinder. Du var dotter till min älskade Roddy. Han som lämnade vårt liv förra året. Du sörjde honom så mycket och vägrade äta, så vi fick skaffa en ny kaninkompis till dig.

Du var frisk hela ditt femåriga liv, men så plötsligt blev du sjuk. Det var inte meningen, jag ville aldrig att det skulle hända dig nåt. Allt gick så fort, vi tog upp och lade dig på soffan och klappade dig, plötsligt så sov du djupt.

Jag önskar att det inte hänt. Förlåt mig min kära Roddy II.

Du blev sen begravd bredvid din kära pappa Roddy på vår gård. Nu är ni tillsammans igen och jag hoppas ni har det bra på de evigt gröna ängarna, där ni kan äta maskrosor tillsammans och du kan hoppa över små träd och andra hinder.

Jag älskar er.
Jag hoppas vi ses igen.

Victoria och alla andra som kände dig


   
Hjärta
   
 

Min älskade

Roddy

17 Augusti 1990 - 14 April 1999

 
 
Roddy
 

Roddy, du var så fin och underbar och jag älskade dig så. Du fick för några år sedan en dotter - Roddy II. En grå söt liten unge som var en del av dig. Ni bodde båda hemma på vår gård, och hade ett bra liv.

Jag älskade er båda så mycket. Sen blev du plötsligt sjuk, du fick åka till djurkliniken många gånger.

Du var ca nio år och hade haft ett långt och händelserikt liv. Jag hade kunnat fortsatt försöka att hålla dig pigg genom veterinärbesök, men det hade inte varit rätt. Du var gammal och hade haft ett bra liv och jag ville inte låta din sista tid vara besvärlig.

Du fick somna in min älskade kaninpojke. Du ligger nu begravd på vår gård. Nu sedan två månader tillbaka ligger även din älskade dotter Roddy II där bredvid dig. Nu får ni vara tillsammans för evigt.

Jag hoppas att jag en dag får dela livet tillsammans med er igen. Ni finns i mitt hjärta för alltid och jag älskar er.

Victoria


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.