Djurens Himmel

Familj 18


   
Hjärta
   
 

Min älskade

Pajas

16/5 1999 - 28/5 2001

 

Min käre Pajas Pip Peppe.

Bara sitta här och skriva om dig gör att jag gråter för jag saknar dig så mycket. Inte en dag går, utan att jag vill vara nära dig. Nu ligger du säkert och sover med Krabat, bröder som ni är.

Jag är så ledsen att ditt liv fick sluta på ett sjukhus... men du somnade stilla och kände ingenting. Du låg i mitt knä, det kändes så svårt. Du gick vidare utan mig. Jag ville bara krama och pussa dig och att du skulle vakna och titta nyfiket på mig, men så blev det inte. Emma satt med oss och pratade med dig, det vill ja tacka henne för, för jag kunde inte prata jag var ändå så chockad. Om ja bara öppnade munnen började jag gråta, du betyder så mycket för mig Pajas.

Jag vill fortfarande inte låta dig gå men jag ska släppa dig ändå. Jag tänker inte säga farväl, jag säger bara sköt om dig tills vi ses igen, då ska vi pussas och kramas och jag tänker aldrig släppa dig igen.

Vi ses snart Pajas.

Jag älskar dig.
Hanna


   
Hjärta
   
 

Min älskade

Krabat

23 november 1999 - 3 april 2001

 
 
Krabat
 

Min älskade Krabat... du kan inte förstå hur mycket du betyder för mig, inte då och inte nu. Du är mitt liv och jag kan inte förstå att ditt liv är slut, redan, när det precis har börjat.

Visst var du gammal, visst var du irriterande ibland, men du förstår inte hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig, du är min älskade råtta och du har alltid en plats i mitt hjärta.

När du var sjuk igår kväll, kunde jag inte göra mer än att åka till veterinären med dig. Det gick inte att få dig frisk. Du måste förlåta mig för att jag kanske handlade fel, om det var det jag gjorde. Jag ville bara ditt eget bästa och det hoppas jag du förstår.

Din kropp är nu nergrävd på en jättefin kyrkogård med Flash. Ni springer säkert och busar nu, som aldrig förr och du är frisk.

Det kanske dröjer länge, eller ett tag i alla fall... men jag överger dig inte. Jag tänker komma till dig, i sinom tid...


   
Hjärta
   
 

Josefin

1982 - 2/2 2000

 

Jossan, alla sa att vi passade ihop, jag var så lycklig, jag hade tänkt komma den onsdagen... men, jag var för trött, jag var så himla trött. Jag vill att du ska förlåta mig för att jag inte kom den dagen då du försvann. Jag är ledsen att jag inte visade att du betydde så mycket för mig, om jag vetat vad som skulle hända, om jag bara vetat.

Livet är inte rättvist, det måste vi leva med, men att mista Sweet och sedan dig, ingen har ju betytt så mycket för mig.

Jag tänker på dig Jossan, varje dag, varje timma, varje minut.


   
Hjärta
   
 

Zackie

 

Du bara en hamster var, men jag älskade dig och jag förstod inte hur mycket jag älskade dig förrän du försvann.

I miss you my darling...

Förlåt för att jag inte tog hand om dig på det sätt jag borde. Förlåt.

Hanna


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.