Djurens Himmel

Familj 9


   
Hjärta
   
 

Kickan

*4/5 2000
+26/3 2003

 
 
Kickan
 

Vi fick inte så lång tid tillsammans som vi hade räknat med. Ibland vill ödet något helt annat.

När du kom hem till oss som liten valp var du sprallig och busig och hela livet lekte för dig. Vi skrattade många gånger åt dina galenskaper. När du började bli lite äldre blev du mer reserverad och rädd för människor du inte kände, hundar ville du inte att de skulle komma för nära. Du började förändras mer och mer i ditt beteende. När vi en dag insåg att du inte mådde bra förstod vi att vi måste ta det svåra beslutet och låta dig få lugn och ro i hundhimlen.

Vi lät dig springa en sista gång i skogen. Du somnade in hos veterinären utan att märka någonting. Ett finare slut kunde vi inte ge dig.

Vi hoppas att du nu springer och jagar ekorrar i himlen och att du har det bra. Vi lever vidare med vår stora saknad efter dig.

Du finns alltid kvar i våra hjärtan.
Hälsa till Bella.

Matte
Husse
Lillmatte


   
Hjärta
   
 

En liten hälsning till min

Bella

*3/3 1986
+18/4 2000

 
 
Bella
 

Du föddes den 3 mars 1986 i Angered. Jag såg dig för första gången när du bara var tre veckor gammal. Vid 7½ vecka fick du komma hem till mig.

Du var det sötaste man kan tänka sig, såg precis ut som ett gosedjur, helt vit i pälsen och med 3 svarta prickar i ansiktet.

Vi fick många underbara stunder tillsammans du och jag. Du blev min trognaste vän som man alltid kunde dela allt med, både roligheter och tråkigheter.

När du sedan blev sjuk ville jag skona dig från allt lidande och lät dig somna in i min famn. Du var då hela 14 år gammal. Jag glömmer aldrig tisdagen den 18 april 2000, det blev vår sista dag tillsammans.

Jag kommer alltid att minnas dig som nummer 1 för mig.
Sov gott min gulliga Bella.

Kramar från din matte


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.