Djurens Himmel

Familj 27


   
Hjärta
   
 

Ally

 

Du fina lilla råtta som gav oss så mycket. Vi vet att du hade stora krav att leva upp till, men det gjorde du, lilla gumman.

Du är saknad och älskad.
Jag hoppas att du har det bra där du finns nu.

Jag kommer aldrig glömma dig, Ally!

Sophia


   
Hjärta
   
 

Othello

"Otto"

 

Det var så länge sedan som du gick bort men ännu värker mitt hjärta. Otto du älskade lilla hund med de klara, bruna ögonen och den uppkäftiga frisyren.

Som du älskade dina bollar, pinnar och trasor. Så mycket du förstod och visste, så intelligent du var. Och inget av det verkade de förstå, de som tog bort dig... Vi fick ju inte ens säga adjö.

Jag älskade dig, vovven, och jag vet att du visste det. Vi hade något speciellt du och jag, det fanns ingen tvivel över det. Jag kan fortfarande inte förlåta dem för att de gjorde så mot dig, och mot mig, som bara lät dig gå.

Jag vet att det finns en hundhimmel och jag känner i mitt hjärta att du har det bra där. Inga fler smärtor, inga fler tvivel. Där kan du springa över de evigt gröna ängarna.

Kramar från din Sophia


   
Hjärta
   
 

Pajazzo

*1976
+2001

 
 
Pajazzo
 

Min älskade Pajazzo, jag saknar dig så! Sommaren vi hade, den var oslagbar. Om du bara visste hur mycket du betydde för mig. Du var den ende, Pajjen.

Jag älskade dig. Kommer du ihåg den där kvällen när du fick beta nere vid vattnet, helt lös? När fågelsången hade tystnat för kvällen och gräset var fuktigt av dagg.

Det var en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Jag är så hemskt ledsen att det blev som det blev på slutet, Pajazzo. Allt gick så snabbt. Jag hann knappt säga adjö. Men innerst inne tror jag att det ändå var bäst så.

Nu får du äntligen trava över gröna ängar på friska ben igen med din älskade mamma Zazza och Andromeda.

Även om jag saknar dig så att det gör ont, så vet jag att du har det bra i Trapalanda.

Vänta på mig där, killen.
Vi ses igen.

Din Sophia


   
Hjärta
   
 

Salsa

4 april 1998 - 7 januari 2000

 

Min älskade lilla vovve, som så brutalt och plötsligt togs ifrån oss. Vi saknar dig otroligt mycket, Salsa!

Alla saknar dig, Salsa. Du var en så snäll, medgörlig, tillgiven, glad och busig vovve. Ingen av våra vänners små valpar skulle vara de gulliga hundar de är idag utan dig som extramamma!

Salsa, lilla gulleflickan, vi saknar dig!
Hela din familj fäller en tår för dig!


   
Hjärta
   
 

Till minne av
min underbara råtta

Jum-Jum

*1/10 1997

 

Jum-jum, som mitt första egna djur, minns jag dig för alltid! Lilla gumman, så mycket glädje du skänkte oss, värmen från dig kan fortfarande kännas ibland när jag tänker tillbaka på min tid med dig.

Du, gulliga, söta råtta. Du var så tam och så tillgiven. Jag glömmer aldrig hur du väntade på din del när vi åt frukost.

- Jum-jum, din plats i mitt hjärta består -

Mamma, syster och din efterträdare Ally hälsar så gott!

Saknar dig, och minns dig!


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.