Djurens Himmel

Familj 65


   
Hjärta
   
 

SMF 256 RCL
Turkey Texas

"Turkey"

*30/5 2003
+24/10 2004

 

Du Turkey, fick inte leva länge.

Jag minns när jag skulle ner en dag och ge dig och de andra marsvinen mat, då jag såg att du inte kom fram som du brukar. Jag tittade in i sovhuset, och där låg du! Jag satt och grät vid buren i säkert en timme innan jag bar iväg dig till mitt rum. Du blev sedan begraven brevid din gamla kompis Melvin.

Du var min lilla nalle, Turkey, och jag ska aldrig glömma dig!

Hampus, din andra gamla burkompis verkade chockad när han fick snusa på dig och jag tror nog, att trots att ni var lite osams sista tiden, så saknar han dig!

Vi alla saknar dig!

R.I.P


   
Hjärta
   
 

Pilen

*7/5 2001
+6/3 2003

Minus

*7/5 2001
+14/5 2003

Plus

*7/5 2001
+26/9 2003

 

Nu har Snäckans döttrar Minus, Plus och Pilen också dött. Löven faller alltid, men inte lika fort. Ni var trillingar, men dog helt olika tider.

Minus och Plus hade alltid levt tillsammans, men Minus dog och Plus blev döende av sorg. Ni fick leva ihop i tills döden skiljde er åt. Ni var guldhamstrar fast för mig var ni mer än guld värda, älskar er för alltid!

Vila i frid Minus, Plus & Pilen!

Matte Frida


   
Hjärta
   
 

Snäckan

*2000
+25/1 2003

 

Snäckan, var en underbar hamster. Hon fick sex stycken ljuvliga ungar. Hon var en brun-vit- bandad guldhamster.

Hon hade det svårt på slutet, men åt god mat och försökte gå upp i hjulet. Sedan på kvällen dog Snäckan.

Jag kommer för alltid att älska dig Snäckan och jag ska ta hand om dina tre kvarvarande döttrar! Vila i frid och hoppas att du träffar alla dom andra djuren.

Älskar dig för evigt!
Din matte Frida


   
Hjärta
   
 

Tippy

*25/1 2000
+September 2000

 

Tippy var en söt creme-hona fast jag förstod att hon blivit sjuk. Jag var nio år så jag kunde inte själv fara till staden och köpa vitaminer i djuraffären. Efter två veckors boende hos pappa kom jag och syrran tillbaka till mamma och jag saknade förstås Tippy.

Hon vaknade inte när jag kom. Då blåste jag först lite försiktigt in i sovhuset. Ingen reaktion. Jag skakade lite på sovhuset, ingen reaktion. Jag lyfte på huset och la det på ett annat ställe. Då såg jag att Tippy hade slutna ögon och jag förstod genast. Tippy var död.

Strax efter Tippys död köpte jag en gullig liten brun/vit- bandad hampis som fick heta Snäckan!

Frida


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.