Djurens Himmel

Familj 73


   
Hjärta
   
 

Schack

1/2 2000 - 16/5 2002

e. Ingemar
u. Hildur

 
 
Schack
 

Schack var en underbar, svart och vit teddyhamster. Han var min första, och sista hamster och jag älskar honom ännu!

Han var underbart söt och så snäll... han var en ovanlig hamster. Han gillade att springa lös ute på gården, och var en pigg rackare som trivdes med livet.

Varje kväll somnade jag till ljudet av hans springjul, som rasslade när han sprang i det. Men när han fyllt två år märkte man att han började åldras, han sprang inte ofta i hjulet, och dagarna före han dog, sov han bara.
Jag var jätteledsen när han dog, men det gick över fort. Hans tid var inne, han hade ett bra liv, bättre än många hamstrar brukar ha det.

Jag hoppas bara han väntar vid Regnbågsbron, tillsammans med Salem, där ska vi mötas, och sedan aldrig skiljas åt!

Love You Forever, Schack!

Hälsa till Skorpan, din hamstertjej som dog
före dig, hoppas ni har det bra, båda två!

Kram, Matte


   
Hjärta
   
 

Salem

18/8 2000 - 26/9 2001

 
 
Salem
 

Salem var en röd perser-bondkatts- hane.

Han hade lite av perserns platta nos och han var en underbar katt. Vi skaffade Dig, min älskade Salem, för att vår Mimmi, vår förra katt, gått bort.

När vi fick hem Dig var du ganska ängslig, men snart var det du som var lejonkungen hos oss. Du måste varit magisk, du fick till och med sådana som ogillar kattar att gilla Dig, du var Underbar, och alla älskar dig, vi saknar dig!

När du fyllt ett år, så var allt frid och fröjd, vi anade inta vad siom snart skulle hända... Några dagar innan kan jag svära på att jag kände att nåt var fel, fruktansvärt fel. Och några dagar senare bekräftades min värsta mardröm.
Du blev påkörd. Jag följde inte med till veterinären, jag vågade inte, ifall det värsta skulle hända... Du kom aldrig hem igen...

Jag saknar dig, men om du väntar vid Regnbågsbron så möts vi där en dag, jag lovar! Jo, Salem, hälsa till Mimmi och Murt, mina förra katter, som båda dött.

Kram, Matte


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.