Djurens Himmel

Hundar E


   
Hjärta
   
 

Vår älskade lilla

Emma

*22 november 1991
+19 april 2003

 
 
Emma
 
 
Emma
 

Vår älskade lilla Emma har tagit steget in i hundhimlen. Hon blev 11 år och 5 månader gammal. Det är många som saknar dig min vän. Det har trillat många tårar sedan du lämnade oss. Men du har haft ett långt och gott liv, och man måste försöka tänka på alla glada minnen som du har gett oss.

Du var alltid med oss vart vi än åkte. Tänk alla dom timmar vi var i skogen och tränade spår. Tänk alla stunder vi har haft roligt tillsammans och även stunder av spänning. Jag glömmer aldrig när du räddade mig från att bli sparkad av den där älg-kon ute på hygget.

Farväl du lilla vän. Vi kommer aldrig att glömma dig. Du kommer alltid att finns i våra hjärtan så länge vi lever.

Husse och Matte
Gammel-Husse, Gammel-Matte och Vidar


   
Hjärta
   
 

Ebba

+24/9 2002

 

Jag var tvungen att låta dig få somna in då du varit dålig nu en längre tid. Vi fick dig till skänks av någon som tröttnat på dig. Vi har haft dig nu i 12 år och du har gett allt, underbar kompis och vän, älskat gå i skogen och spåra kaniner och rådjur, hatat regn, men älskat att rulla dig så matte fick duscha dig.

Sov gott min vän, tack för vad du varit!

Mitt hjärta, det är nu ett dygn sedan du fick somna in mattes famn. Denna dag har varit svår, det är så tyst, ingen kommer och tigger när jag lagar mat, ingen kommer och viftar på svansen och skäller när jag varit borta. En tröst är att du inte har ont mer, du har det bra där du är nu.

Sov gott min lilla snutta bland blommor och blad.
Du fick också dina mjukdjur med dig.

Saknar dig och kommer alltid att minnas dig och dina upptåg!

Kram, matte Hanne


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.