Djurens Himmel

Hundar J


   
Hjärta
   
 

Till minne av vår älskade

Jacky

17/5 1992 - 15/12 2003

 
 
Jacky
 

När du kom till oss var du väntad. Men du blev lite av en överraskning. Den tjocka lilla valpen var inte så sugen på att göra som man skulle. Det var det som kom att bli du.

Jacky, den lilla vovven som helst inte gjorde som saker som någon annan ville, om det inte gällde godis förstås, då var det en annan sak. Du lärde dig att våra hjärtan smälte så fort du tittade på oss med dina underbara ögon. Bara du kom in i ett rum blev det upplyst och man kunde känna hur kärleken till dig spreds genom hela kroppen tills det kändes som man skulle spricka och det var bara av att se dig.

Att röra dig och klappa och kela dig var alltid lika underbart. Svansen som alltid var i topp och viftade så fort man pratade med dig. Med ditt gulliga sätt att sätta upp rumpan först, för att bli kliad. Du lärde dig att vinka och det gjorde du ofta ofta och du fick alltid lite kattgodis eller din favoritchoklad.

Men nu finns du inte här och kan gå med katten Millis och oss. Nu finns bara tomhet och minnen kvar. Vi kan säga att vi är dem lyckligaste i hela världen som har fått en gåva som du. Du är det bästa som har hänt oss och vi älskar dig av hela våra hjärtan och själ. Vi saknar dig när vi vaknar, under dagen då du alltid var en stöttepelare, vi saknar dig på kvällen när vi ska sova när det inte finns någon liten trasselsudd att krama och pussa. Vi saknar dig hela tiden.

Du försvann så fort att vi aldrig hann förstå vad som skulle ske. Men vi vill att du ska veta att vi är dig för evigt tacksam för att vi fick ta del av ditt liv och att du alltid har varit här för oss i både skratt och gråt. Allt du lärt oss under de 11 år du varit hos oss. Vi hoppas att du vet vad du har betytt för oss.

Var du än är nu så hoppas vi att du har det bra, och tittar till oss ibland. Men det vet vi att du gör. Våran lilla "Nasse". Vi vet att du lyser lika klart i himlen som du gjorde här på jorden. Nu springer du på öppna gröna ängar och kan äta allt godis du vill. Vänta där på oss tills den dag vi ses igen.

Vi älskar dig för evigt och evigt älskade Jacky.
Du är saknad av alla vårt lilla blonda charmtroll.


   
Hjärta
   
 

Min fina
Alaskan malamute

Jana

*14-06-1990
+27-04-2000

 
 
Jana
 

Jana är saknad av oss alla hon mötte under sitt tioåriga liv. Det finns ej ord att beskriva sorgen och saknaden efter den finaste hundvän som jag har haft lyckan att få vara nära.


   
Hjärta
   
 

Jissa

26 April 1987 - 19 Oktober 1997

 

Till min ÄLSKADE hund Jissa. Saknaden efter dig är väldigt stor sedan du en dyster oktobernatt försvann ifrån oss.
En dikt till dig och jag hoppas att du saknar mig med. Kommer snart till dig!

"Tomhet, saknad, sorg

Jag rycker till,
jag väcks från min dröm,
av en varm nos.
Jag reser mig upp,
men ingen finns där.

Jag står på gården,
hör dej lekfullt skälla,
vänder mig om,
men ingen finns där.

Jag hör din nos trycka upp dörren,
men dörren öppnas aldrig.

Jag känner dig,
Jag hör dig,
men jag ser dig ej."

Allt som finns kvar är tomhet, saknad och sorg.
Jag älskar dig Jissa! Min egna lilla labrador.


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.