Djurens Himmel

Hundar S


   
Hjärta
   
 

SiNdY

5 Maj 1991 - 20 December 2002

 

Det var inte såhär det skulle bli. Jag skulle inte sitta här och skriva om att du är död. Du skulle inte dö ifrån mig. Minns du hur jag brukade säga att jag ville dö före dig bara för att slippa förlora dig. Min allra käraste vän. Som jag har gråtit och gråtit. Gråtit tills inga fler tårar gick att gråta. Allt var bara svart.

Nu är allt tomt. Vill inte förstå. Kan inte förstå. Vill inte höra. Kan inte lyssna. Gråter inte, skriker inte för jag förstår inte. Förstår inte hur jag ska kunna vandra här på jorden utan dig. Tänker på dig varje dag, varje minut, varje sekund. Minns inte att du är borta, men så vissa stunder kommer jag ihåg och då dör du för mig ännu en gång.

Ännu en gång upplever jag höjden av smärta och vandrar ensam. Måste försöka tänka på att du har det bra nu. Ingen smärta kan nå dig nu gumman min. Måste försöka tänka på att när tiden är inne står du där vid regnbågsbron och väntar på mig. Alla minnen, alla blickar, alla stunder och att du och jag ses en dag gör att jag fortsätter vandra.

Du finns här i allt jag gör. I mitt hjärta, i mina drömmar och tankar bor du och i mitt liv finns du alltid med.

Tack för att du finns!

Älskar dig Tösen


   
Hjärta
   
 

Sigin

 

Du var våran älskade hund i 10 år! Du gav glädje till våra liv. Jag saknar dig jätte mycket.

Du fanns ju med mig enda sen jag föddes! Jag minns din stora lurviga svarta päls, dina snälla ögon och hur sött du gick! Jag minns också alla de illaluktande fisarna du la, och sen såg du så oskyldig ut! Jag saknar till och med dem ska du veta. Jag önskar att du var med oss idag. Jag saknar dig jättemycket, än idag kan jag börja gråta över saknaden efter dig.

Jag saknar dig Sigin.
Jag älskar dig!
RIP min svarta bouvie-älskling.

Du har alltid en plats i mitt hjärta.

Rosanna


   
Hjärta
   
 

Sacko

1989-07-22 - 2001-08-22

 
 
Sacko
 

Du var en fantastisk Groendael. Svart som en panter och smäcker som en varg. Du var med mig i alla väder och fick skåda naturens allsidiga skönhet, som den visar sig i inkarnationen av guds skönhet.

Ditt liv var kort här på jorden, kortare än människans, men du besatt en vishet som människan aldrig kommer i närheten av. Det att veta, att känna djupt ur själens kärna, skapa sanning och ljus, den uppstår inte i logik eller sekvenstänkande eller ur rationalitet (tänkande). Även om språng från tänkandet kan förvandlas till rent vetande. Men du tog avstamp till språnget, genom att vara dig själv fullt ut, med en hel och evig ande.

Jag kommer alltid att minnas dig.

Thomas


   
Hjärta
   
 

Lilla

Skrållan

2001-07-11 - 2002-03-21

 
 
Skrållan
 

Du hann bara bli åtta månader innan en annan hund släckte ditt liv. Varför? Du är en änglahund nu. Du är säkert lika söt där som du var här, det vet jag. Men vi saknar dig här i jordelivet hundkompisen Sara och jag.

Sov sött lilla vän.
Vi saknar dig.

Marie & Sara


   
Hjärta
   
 

Samara

*13/11 1995
+31/8 2001

 
Samara
Samara

Mitt hjärta är instängt bakom kravallstaket och betong,
någon står och trampar på det gång på gång.
Hjärtat är söndertrasat och blöende,
varje slag känns det som hela jag är döende.
Mina känslor ställer sig frågandes,
hur länge orkar ett hjärta fortsätta pumpa plågandes?
Lång tid har gått,
men mitt hjärta verkar inte ha förstått.
Jag har försökt att förtränga,
men mitt älskande hjärta går inte att stänga.
Mot andra är jag katatonisk, kall och stel som ett lik,
på grund av mitt hjärtas ständigt tärande skrik.
Jag har gjort allt jag kunnat och förmått,
blodet pumpas vidare trots att mitt hjärta är förrått.
Mitt hjärta är instängt bakom kravallstaket och betong,
tyvärr måste även sorgens elände ha sin gång.

Kommer aldrig förstå meningen med att du togs ifrån mig så tidigt i livet, vi har upplevt mycket men det var visst inte meningen att vi skulle få vara tillsammans mer ännu.
De sex åren vi hade tillsammans var de finaste i mitt liv, var alltid trygg med dig vid min sida!

Saknar dig Samara, kommer alltid att göra det! Hoppas vi ses igen!

Din Dea & Ecke


   
Hjärta
   
 

Sippa

*1991-03-03
+2001-02-05

 
 
Sippa
 

Sippa, min sockerpulla, mitt älskade mjukdjur, min alltid så "smajlande" älskling, nu finns du inte längre på denna jord. Kan inte fatta det, du som skulle bli så gammal, fick inte ens bli tio år men du blev hastigt sjuk.

Imorgon kommer jag att åka hem och då kommer inte tre glada taxar att möta mig i hallen, utan bara dina två kompisar, Adina och Tanja. Då först kommer jag verkligen fatta att du inte finns med oss längre.

Sippa, mitt mjukdjur, du sov ofta hos mig, kurade ihop dig alldeles intill mig. När jag tittade på tv, låg du ihopkurad som en kringla i mitt knä. När du blev glad eller ville fjäska, visade du alltid ditt "smajl". Hur arg man än var, kunde man inte låta bli att le åt dig då. Du var så mjuk och go, så len, och vilken len mage du hade, nästan helt kal. Och din "u-vanliga" tunga, du hade alltid yttersta tungspetsen utanför munnen.

Sippa, du tröstade mig när jag var ledsen, när jag var glad, busade vi och du skumpade runt och krumbuktade. Jag lät dig tom bita i mig och mina kläder, för du bet aldrig hårt och slutade alltid när jag sa till. Tårarna rinner ner för mina kinder, kan helt enkelt inte förstå.

Hoppas du har det bra där på andra sidan regnbågen. Där är det aldrig kallt och blött, där skiner alltid solen, så du kan ligga på rygg och sola. Där kan du äta hur mycket leverpastej som helst, jaga katter och vilt hela dagen i ända. Där blir du aldrig gammal och sjuk, inte känna smärta.

Vi kommer alla dit en dag och då kan vi alla vara tillsammans igen, och du kan då igen få leka med din moster Adina och Tanja. Kommer aldrig att glömma dig, du var så speciell, en verklig personlighet.

Saknad av Lill-matte Jessica, men även resten av familjen, Elisabeth, Kalle, Bosse, Adina och Tanja


   
Hjärta
   
 

Vår Golden

Simba

 

Simba din buse, du kommer
alltid att finnas kvar i våra hjärtan.

Anthalya


   
Hjärta
   
 

En älskad Jack Russell

Strulan

15/6 1993 - Oktober 2000

 

Varför kunde det bli som det blev, varför lämnade du oss med så stor sorg. Tänk när vi såg dig första gången, då var du bara två veckor gammal, ullig o sprallig fast du bara var så liten. Därför blev ditt namn Strulan. Du passade i namnet som i en handske för sprallig var du ända till slutet. Man trodde att du skulle finnas åtminstone flera år till tillsammans med oss.

Strulan, det gör så ont i hjärtat att vi inte fick krama och pussa dig, det enda positiva i det hela var att du slapp att lida. De som lider är din familj. Tårar finns ej kvar men minnena finns, det kan ingen ta ifrån oss.

Lilla gumman, snälla rara, ta hand om dig däruppe.
Tänk gärna en tanke på oss.
Vi älskar dig Strulan!


   
Hjärta
   
 

Stumpan

 
 
Stumpan
 

Vi saknar dig Stumpan.


   
Hjärta
   
 

Uschigårdens Sasha

"Schatz"

+2000

 
 
Schatz
 
 
Schatz
 

Uschigårdens Sasha "Schatz" har fått vandra vidare vid år 2000, vid en ålder av nio år.

Vi är många som kommer att sakna denna underbara och personliga hund. Han gjorde intryck på alla som mötte honom, på ett eller annat sätt. Han var en hund som verkligen visade vilka han älskade, och det gick aldrig att muta sig till hans kärlek. Men till slut blev smärtan för stor, och han ville inte lida mer.

Han kommer alltid att finnas i våra hjärtan... Vi saknar dig gossen och vi ses på andra sidan.

Matte Åsa, Husse Jonny & resten av familjen
Släkt och vänner


   
Hjärta
   
 

Snobben

*12/11 1983
+8/3 1999

 
 
Snobben
 

Min lille ängel är borta.
Saknaden är enorm.
Du var bäst!

Din matte


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.