Djurens Himmel

Hundar Z


   
Hjärta
   
 

Min älskade

Zippo

1996-2004

 

Jag minns när jag stod vid en dörr hos en okänd person för att hämta en söt och oskuldsfull valp. Valet var svårt, fick välja mellan två stycken. En av dem kom fram till mig och började slicka på min hand och jag sa omedelbart att "henne ska vi ha", men pappa ville hellre ha den andra. Till slut blev det båda två.

Anlednigen till att jag döpte min favorit till Zingo var för att "läsken" var så söt och god. Medans pappa döpte den andre till Zippo för han älskar "tändaren". Jag minns när båda två fick plats i min säng för att sova hos mig!

I åtta år har jag älskat dem och nu efter en skada måste vi skiljas åt imorgon. Din tvillingsyster kommer att sakna dig, liksom resten av familjen som fäller en tår varje sekund i din närvaro. Du ska veta att vi har gjort allt för att få dig frisk!

Imorgon kommer vi att samlas runt omkring dig och säga farväl till dig och du behöver inte vara rädd, vi finns hos dig och det är en ära att du kommer att skiljas ifrån oss i vårt eget hem.

Mina egna ord till dig speciellt...
Jag älskar dig! Jag vill aldrig skiljas ifrån dig! Du är min vän, min allra bästa vän! Hoppas du får det bättre och jag ska vänta på dig och jag längtar till den dagen vi ses igen!

När min tid kommer så ses vi där vinden och fältet möts. Zippo jag älskar dig!
Jag fäller en tår din Zingo också som inte förstår att hennes syster ska skiljas för ALLTID ifrån oss!

Lee 19, älskar dig!


   
Hjärta
   
 

Vår älskade

Zippa

 
 
Zippa
 

Vi minns dig som en vårvind full av kärlek.
Vi älskar dig och saknar dig.
Vila i frid bland molnen. Vi som saknar.

Staffan, Johanna, Jaffa, Barris
Piper, Emil, Kurre, Paddan och Rödnäbb


   
Hjärta
   
 

Zero

 
 
Zero
 

Vi fick 13 år tillsammans med dig innan du inte orkade mer, du var den bästa hund man kan tänka sig men jag vet att du har det bra där du är nu hos Busan o Gustaf som var dina vänner trots att dom var katter.

Husse


   
Hjärta
   
 

Slåboda's Movie Star

"Zippo"

99-06-12 - 02-01-09

 
 
Zippo
 

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan hos oss i din familj, och vi vet att du snuttar på din boll som du alltid gjorde innan du skulle sova, den har du med dig till himmelen. Sov gott.


   
Hjärta
   
 

Min älskade Border collie

Zita

 

Jag vill att min hund Zita har en bra plats där hon är nu. Och jag vill att hon ska veta att jag älskar henne fast hon rest så långt bort, men jag vet att hon väntar där på mig. Våran älskade Zita. Till slut orkade du inte längre.

Min älskade, vår älskade, Zita


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.