Djurens Himmel

Kaniner N


   
Hjärta
   
 

Min älskade

Ninis

*940502
+030606

 
 
Ninis
 

Min älskade Ninis.

Föddes 940502 och togs ifrån mig 030606.

Saknar dig så


   
Hjärta
   
 

Nina

*21 augusti 1999
+9 augusti 2001

 

Nina var min söta, fina och tjocka busboll. Hon hade alltid en glimt i ögat när hon skuttade i gröngräset. Men en dag saknades gnistan. Nina avlivades den dagen. Jag fick ta det svåraste beslutet som vi människor ibland får ta, som är vårt ansvar som djurägare.

Ett liv, en flammande eld, och i dina ögon finns ingen livsglädje, bara smärta. Det gör ont i mig också, älskade, det gör så ont och jag kan inte förstå, vill inte förstå. Och när du ser på mig, skriker åt mig i tysthet, ta bort allt som gör ont, gör mig bra igen.

Och jag kan bara se på dig, hålla om dig, lugna dig med tröstande ord och se på dig bakom ridån av tårar. Jag kan inte göra dig bra igen, älskade jag kan inte ta bort det som gör ont, jag kan bara hålla om dig och vara med dig tills allt tagit slut.

Ett liv, en flämtande gnista, och pyrande rök, och dina ögon är slutna. Din mun vidöppen i kramp, och jag kan bara hålla om dig och lova dig att snart är det över, snart gör det inte ont mer, inte i dig. Det är bara jag som har ont nu...

Vi kommer alltid älska dig!

Matte, Frallan, Lilliz, Flingan och många fler


   
Hjärta
   
 

Min kanin

Nenne

18 april 1998 - 13 november 2000

 

Nenne var en väldigt skygg, svart dvärgkanin. Hon bodde tillsammans med sin vän Kashmeren Snuffy som saknar henne mycket.

"Jag hoppas du visste att vi älskade dig
Jag hoppas du förstår att vi saknar dig
Jag hoppas du vet att vi behövde dig
Jag hoppas du kan se alla tårar som vi gråter
Vi glömmer dig aldrig, glöm inte oss heller"


Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.