Djurens Himmel

Katter R


   
Hjärta
   
 

Min vän

Rambo

 
 
Rambo
 

Min vän... hoppas så innerligt jag gjorde rätt när jag lät dig somna in trots att det gjorde så ont i mig. Du som levt ett så hårt liv och var så oemotståndlig med dina Chaplin-ben, hoppades så att du skulle bli frisk bara du fick det gott och massor av omvårdnad och ömhet... det var väl först då du vågade ge upp vännen.

Jag fick inte möjligheten att dela livet med dig längre än ett knappt år, sedan gick du bort. Trots den korta tiden är du enormt saknad och framkallar tårar hos oss alla när vi tänker på den sista färden med dig.

Hoppas jag gjorde rätt älskling!

Det finns ingen som du och jag gråter fortfarande fast det var ett halvår sedan. Massor av pussar på den raggiga lilla rambon som inte var så hård trots namnet.

Älskar dig. Mycket.


   
Hjärta
   
 

Vår älskade kattunge

Rasmus Tazzel

"Rasmus"

*5/5 2003
+5/9 2003

 
 
Rasmus
 

Du blev bara fyra månader, men du hade något speciellt!

Din mamma, som var en vildkatt, lade dig och din bror i vår vedbod. Det var nog meningen att vi skulle hitta er.

Tyvärr var du alldeles för förtjust i bilar, det var så det slutade.

Vi saknar dig enormt mycket!

Husse, Matte, Annelie, Richard, Patrik, Linn
Brorsan Casper Tizzel & styvpappan Linus


   
Hjärta
   
 

Vår älskade

Rally Kalle

 
 
Rally Kalle
 

Vår älskade Rally Kalle kör nu sitt rally i himlen.

Vi saknar dig Kalle.

Anna, Owe, Emiliam
Zenitha, Irène och Ossian


   
Hjärta
   
 

Rasmus

24/6 2000 - 25/8 2000

 

Jag förstår inte hur det kunde hända. Det kommer jag aldrig förstå, men det hände ändå. Hur kunde Gud tillåta detta? En liten oskyldig varelse som aldrig gjort något ont.

Var det mitt fel? Kunde jag ha gjort mycket mer? Vad var det som hände egentligen? Du var så liten, så liten. Ditt liv blev alldeles för kort. Om det bara aldrig hade hänt då hade Du levat nu, varit lycklig. Men är Du det? Är Du lycklig ändå?

Kanske Du springer omkring på den evigt gröna ängen, med den evigt blåa himlen hela dagarna. Kanske Du sover i en varm korg hos alla Dina vänner om nätterna.

Kanske Du lever i ett underbart paradis, ett paradis där elakheter och bråk inte existerar, ett paradis där INGEN behöver och där ingen är rädd för någonting, ett paradis där ingen gör sej illa för att smärta inte ens finns.

Du mår bra nu, kanske bättre än Du någonsin gjort. Du mår bra och det är meningen. Det dåliga är bara att Du inte fick uppleva det riktiga livet längre än ett par månader. Du lämnade dom som älskade dej kvar. Du lämnade oss... Tänker Du på oss ibland? Saknar du oss?

Vi saknar Dig och VI ÄLSKAR DIG! Vi glömmer Dig aldrig! Vi kanske inte finns i Dina minnen längre. Eller gör vi kanske det? Vi kanske bara finns i Dina lyckliga minnen, för dåliga saker finns inte i Ditt paradis.

Jag hoppas att Du har det bra, men varför skulle det här hända just Dig? Lilla vackra RASMUS? Hur kunde Gud tillåta detta? Men jag vet att vi ses igen, om väldigt väldigt lång tid, men vi kommer att ses igen.

Då kommer vi minnas varandra som om vi alltid varit tillsammans. Då kommer vi för alltid vara varandras. Och när den dagen kommer ska inget någonsin skilja oss åt igen...

Frida, 2000-09-24


   
Hjärta
   
 

Till minne av

Mr RUFUS Elliot

*12 maj 1989
+30 juli 1999

 
 
Rufus
 
 
Rufus
 
 

Till sidans topp

Besöksräknare
Unika besök sedan 1/1 2020.